1. ADVENT – opsummering af mine gaver, so far..

Så er det blevet første søndag i advent, og det betyder, at jeg vil lave en lille opsummering af mine pakkegaver indtil videre. Jeg fik adventsgaven fra min mor igår, da hun ikke havde pakket den ind og jeg skulle have den med hjem igår. Af min mor har jeg fået fire stentøjsskåle. Jeg havde selv købt fire styks, da jeg var i Plantorama, og derefter kom jeg til at tænke, at jeg kunne bruge dem til ris ala mande juleaften, men så manglede jeg godt nok nogle flere, og dem købte hun så, da hende og min kæreste var ude og shoppe lidt. Derudover fik jeg også planter. Sukkulenter i alle afskygninger og en perler på snor. Jeg havde nemlig sagt til hende, at planter er altid en god ting at give mig, for det bliver jeg glad for uanset hvad. Nå, men i Plantorama havde de lavet et helt juleunivers, og faktisk har jeg jo det princip, at jeg ikke skal have noget nyt julepynt medmindre det er noget som jeg selv har lavet eller købt i genbrug, men jeg så de her små mænd, som jeg faldt fuldstændig for, og hun har så købt alle dem jeg havde set. De er så fine, og når det er gave, så bytter jeg dem ikke fordi jeg har et princip. Så stikker jeg det princip op, hvor solen ikke skinner, hehe.. Indtil videre i hvertfald. Nå, men faktisk så havde jeg fået min første adventsgave af min mor, og det var en kaffemaskine, men hun synes åbenbart, jeg skulle have noget som jeg ikke vidste hvad var. TAK MOR<3

Se mine vilde adventsgaver fra sidste jul “Crazy adventsgaver.. & en lille tanke

Så har jer jo også en pakkekalender fra Nice Hair, som giver mig gaver hver eneste dag. Indtil videre har jeg fået en Rønsbøl daycreme, og jeg har faktisk en anden daycreme fra mærket, og jeg må sige, at begge cremer har den rette konsistens til mig, for jeg havde fedtede cremer. Det er faktisk derfor jeg oftest ikke har creme på. Jeg føler, jeg sætter mine fingeraftryk everywhere! Men ikke med disse to fra Rønsbøl. D. 2. December fik jeg en fingertut fra mærket Miqura Care som jeg kan peele mit ansigt med. Denne har jeg ikke prøvet, men tænker, at det godt kunne gå hen og blive en favorit, da jeg oftest føler mig ret ru på min næse og hage, så nogle gange bruger jeg en scrub til at få peelet min hud. I dag d. 3. december fik jeg Revlons Uniq One som er en treatment for tørt og ødelagt hår. Mit hår er heldigvis ikke så slemt mere efter, at jeg er blevet klippet, men det betyder ikke, at jeg ikke kan bruge produktet, for man kan altid bruge noget som kan passe og pleje ens hår, så det ser lækkert og sundt ud.

Læs mere om mine julekalendere “JUL+ADVENT – i lange baner

Min første adventsgave fra Camilla fra bloggeradvent er tre små fine guldengle med glimmer. Den ene havde knækket vingerne af, men lidt lim, så kan man ikke se det. De er simpelthen så fine, og derudover var der to messing kræmmerhuse som jeg faktisk – for et par år siden – købte en masse af, bare i en større model. De er så fine, og disse er perfekte i størrelsen til juletræet, fordi de ikke vejer nær så meget som de store. Jeg fik også chokolade med. Fire små chokoladejulemænd, og så en chokoladejulemand på pind, men det nåede Ronni og jeg og spise inden jeg fik taget et billede. Ups!

En enormt dejlig adventsgave at pakke op, fordi jeg elsker genbrug, fordi jeg kan få noget som man ikke kan få fra ny mere. Det er simpelthen så fedt. Det betød også bare, at jeg blev ekstra glad, da jeg læste hintet i kortet om, at hun havde læst, at jeg elskede genbrug. Kan ikke vente til at åbne de andre pakker!

Læs mere om hvad bloggeradvent er “BLOGGERADVENT – præsentation

2 tanker om “1. ADVENT – opsummering af mine gaver, so far..

  1. Sikke en masse fine ting, du fik :-)
    Jeg er vild med genbrug, så jeg glæder mig også til at se, hvad du ellers får i #BloggerAdvent <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.