1. ADVENT – konkurrence + rabatkode

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg har glædet mig helt vildt meget til den her dag. Jeg har jo holdt det her hemmeligt i et par måneder, og for en uge siden afslørede jeg min hemmelighed som jeg virkelig er stolt over at have stablet på benene sammen med de sejeste sponsorer. Denne konkurrence er sponsoreret af et af de største webshops indenfor flotte plakater, nemlig Desenio. Det var også dem som havde sponsoreret plakater til mit køkken som nu er blevet så fint. De har et ocean af plakater. Der er noget til alles smag, og det er superfedt!

Se “køkken makeover

Jeg er også så heldig at kunne tilbyde jer en rabatkode “Mille” som giver jer 25% rabat. Koden gælder kun fra d. 5. december – 7. december. Måske du lige mangler nogle julegaver eller nogle adventsgaver, så er det om at benytte sig af tilbuddet. Tilbuddet gælder ikke på rammerne, håndplukkede designs eller samarbejdsdesigns. Men ellers er der frit valg på (næsten) alle hylder.

Anyways.. Nu til sagen.. Jeg har udvalgt disse tre fine plakater fra deres webshop, og jeg har selvfølgelig valgt disse, fordi jeg synes, de er så smukke og passer så godt sammen. Rammerne følger ikke med, men det giver dig mulighed for at give plakaterne det helt rigtige udtryk. Personligt havde jeg nok givet de to blålige plakater messingfarvede rammer, fordi det godt kan ligne, at der er lidt guld i begge billeder, og det kunne komplimentere dem rigtig godt. Men det er heldigvis helt op til jer, hvilke rammer I ønsker og om de overhovedet skal i ramme..

Men før I køber rammerne, så skal I jo lige høre, hvad I skal gøre for at vinde dem – det er vidst en meget god idé, ik’?

 • Hvor skulle disse plakater hænge hjemme hos dig, hvis du vandt?
 • Skriv dit navn og mail i en kommentar herinde på bloggen
 • Del/synes meget gerne om min Instagramprofil, min Facebookside og Desenios Facebookside

Den sidste er ikke noget krav, men bliver ekstra glad, og så er der større chance for I kan se en konkurrence som denne på bloggen igen, og det vil vi alle jo gerne – så er det sjovere for dig og mig.

Vinderen findes på 1. advent som er om præcis én uge. På lørdag kommer konkurrencen for 2. advent op, så hold øje..

14 tanker om “1. ADVENT – konkurrence + rabatkode

 1. I mit soveværelse. Den ro at billeder giver, passer perfekt til det rum :)

 2. De smukke, smukke plakater skulle hænge over vores skænk i køkken alrummet. De er sp vanvittigt flotte!! ??

 3. De kunne hænge rigtig fint i min stue hvor der er frit lærred over min lænestol. Desuden prøver jeg at samle forskellige objekter rundt omkring i mit hjem som jeg ikke selv har købt men fået i gave…;)

 4. Vildt lækker præmie, årh hvor kunne det være skønt at være så heldig?mine skulle hænge i min stue, der ville de hængt så fint;)

 5. Sådan en flot præmie! Jeg følger med glæde med både det ene og det andet sted.? Hvis jeg er så heldig at vinde disse smukke plakater, vil jeg overraske mine forældre med en ekstra julegave. De har lige fået renoveret deres stue, og det ville være så flot med lidt nyt pynt på væggene over sofaerne. ? Krydser fingre for at jeg har heldet med mig. Tak for en flot giveaway ❤️

 6. De ville skulle hænge over mit spisebord, hvis jeg er så heldig at vinde :-))

 7. Har endelig fået ny skænk i stuen ♥️ Der mangler noget smukt over den , er vild med de smukke farver ?

 8. Jeg ville hænge dem op i min stue, hvor farverne ville passe perfekt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.